ANUNȚ PREALABIL PRIVIND ÎNCEPEREA LUCRĂRILOR DE ÎNREGISTRARE SISTEMATICĂ A IMOBILELOR

   Unitatea administrativ teritorială Municipiul Brăila anunță începerea lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară din cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară (PNCCF) la nivelul sectorului cadastral 15. Înscrierea în evidențele de cadastru și carte funciară se face în baza contractului de finanțare nr. 54736/2024 și a contractului de achiziție nr. 164232/2024.

   În sectorul 15 sunt incluse imobilele situate pe străzile: Mircea Mălăeru între strada Costache Negruzzi și DN22B; Dobrogei; Busuiocului; Fundătura Crângului; Dumbrava Roșie între strada Walter Mărăcineanu și calea ferată; Costache Negruzzi (partea cu numere poștale pare) între strada Walter Mărăcineanu și strada Mircea Mălăeru; Smârdan – Mircea cel Mare – Nicopole – Timiș – între strada Walter Mărăcineanu și strada Mircea Mălăeru.       

   Deținătorii de imobile din sectorul 15 au următoarele obligații: de a permite accesul specialiştilor să execute măsurătorile; de a prezenta actele juridice referitoare la imobile; de a identifica limitele imobilelor împreună cu echipele care realizează lucrările de specialitate; de a verifica informaţiile privitoare la imobilele pe care le deţin, în etapa de publicare a documentelor tehnice cadastrale.                                               

Relații suplimentare la tel. 0239 607 471.

Sari la conținut